Partner van de maand

Keiser is for everybody – and every body.

Keiser heeft recent haar krachten gebundeld met LijfstijlCoaches. Met het Fit&Plus concept ontzorgen wij coaches niet alleen met de inrichting van hun gym, maar ook met ondersteuning van de bedrijfsvoering van A tot Z. Inclusief marketingcampagnes en -materialen, opleidingen, maandelijks workouts en succesvolle ledenwerving. Meer weten? Stuur een mail naar info@keisereurope.com of bel met 077-3661640. We helpen je graag verder.

Dat lijkt misschien een open deur. Maar Keiser is écht anders. De weerstand wordt bij alle krachtapparatuur bepaald door LUCHT. Pneumatische weerstand dus. En dat zorgt voor heel bijzondere eigenschappen bij krachttraining. Zo is de weerstand constant gelijk, gedurende de hele beweging. Er ontstaat geen piekbelasting, en dus minder kans op blessures. Daarnaast maakt pneumatische weerstand trainen op snelheid mogelijk. Samen met kracht bepaalt snelheid vermogen, en precies dát maakt training en vorderingen meetbaar. Of het nu voor amateursporters, topsporters of weekend warriors gaat, om mensen die graag fit willen worden of blijven, of om mensen die na een blessure of operatie gaan revalideren. Overigens ook niet onbelangrijk voor die laatste groep: de weerstand is in stapjes van 100 gram instelbaar.

Het aanbod krachtapparatuur van Keiser bestaat naast een uitgebreid circuit ook over diverse Power Racks, Functional Trainer (kabelmachine) en Squats en Runner. Daarnaast is er een cardio-range beschikbaar, die bestaat uit de Keiser M3i Indoor Cycling Bike, Keiser M3i Total Body Trainer en Keiser M5i Cross Trainer.