Coach van de maand januari 2019

In deze rubriek zal er iedere maand een LIJFSTIJL Coach aan het woord zijn om te vertellen over zijn/haar onderneming.
Deze maand Doriene Verzijlenberg, LIJFSTIJL Coach te Baarn.

Wie ben ik?
Ik ben Doriene Verzijlenberg. 40 jaar, fysio- & vitaliteitstherapeut, personal medical trainer en eigenaar van Fytaal in Baarn.

Mijn hoofdactiviteiten
Ik ben ruim 16 jaar geleden begonnen als fysiotherapeut. Maar kwam er achter dat er meer is dan alleen de lichamelijke klacht van de patiënt. Er hangt een heel mens aan vast, met iedereen zijn eigen patronen, gewoontes en manier van leven. Daar kon ik als fysio niets mee, zo ben ik bij Chivo opleidingen terechtgekomen in 2009/2010. Sinds 2014 ben ik eigenaar van Fytaal in Baarn en combineer ik vitaliteit, leefstijl, trainingen en fysiotherapie in mijn eigen studio. Jarenlang is fysio echt de hoofdactiviteit geweest, maar ik merkte dat ik daar verandering in wilde brengen. Dat zou mij niet lukken op die locatie. Dat is de reden waarom ik sinds januari dit jaar ben verhuisd met Fytaal naar een pand van bijna 350 m2. Fytaal is nu een Personal Gym, waar mensen terecht kunnen voor 1 op 1 begeleiding op gebied van leefstijl, vitaliteit, trainingen en fysio, maar er zijn ook Personal Group Trainingen waarbij de max op 8 personen ligt. Ook zijn er deze maand 3 nieuwe cursussen gestart; StrongWomen Program (vrouwen krachtiger in lijf én leven zetten), Back in Shape (jonge moeders verantwoord laten trainen van 10 weken tot 6 maanden na bevalling) en de cursus Slanker Zonder Dieet.

Waarom ben ik LIJFSTIJL Coach geworden
Omdat ik eigenlijk de afgelopen jaren voornamelijk alleen heb gewerkt vond ik het erg fijn om iets te hebben om op terug te kunnen vallen bij vragen en ideeën. Ook vind ik het fijn dat er gewoon al heel veel uitgeschreven staat op gebied van bedrijfsvoering. En als ik het niet weet, is er altijd wel iemand die mij daarbij kan helpen. Af en toe door de Dropbox snuffelen levert meestal weer nieuwe inspiratie op.

Mijn toekomstplannen
Ik wil met Fytaal nog meer mensen helpen om krachtiger, fitter, energieker en blijer in het leven te laten staan. Het lijkt mij echt heel tof als iedereen in Baarn en omgeving weet dat je hier moet zijn om te werken aan je lichaam, geest, leefstijl en vitaliteit. Ik zou graag mijn team nog verder willen uitbreiden met vitaliteitscoaches/trainers die dezelfde drive hebben om mensen te helpen als ik. Zodat over een jaar of 5 Fytaal kan draaien met mij op de achtergrond als aansturing.

Tips voor LIJFSTIJL Coaches
Houd contact met collega’s, maak gebruik van het netwerk. Kom naar de coachesdagen, reageer in de interne FB groep enz. Hoe meer jij er in steekt, hoe meer je er zelf uiteindelijk ook uithaalt. Check regelmatig de Dropbox voor nieuwe content, maar lees ook af en toe weer eens iets ‘ouds’. Blijf geïnspireerd!!! Haal er uit wat er in zit 😉

Ben je nog geen LIJFSTIJL Coach en wil je ook gebruik maken van het grote aanbod dat wij te bieden hebben?Klik dan HIER voor het aanvragen van een geheel vrijblijvende demonstratie.

Ben je al coach? Bij het aanbrengen van een nieuw lid heb je recht op een maand gratis licentiefee!