Coach van de maand April 2019

In deze rubriek zal er iedere maand een LIJFSTIJL Coach aan het woord zijn om te vertellen over zijn/haar onderneming.
Deze maand Barry Vaartjes, LIJFSTIJL Coach te Scherpenzeel.

 

Wie ben jij?
Mijn naam is Barry Vaartjes, 34 jaar en sinds oktober 2018 vader van twee prachtige dames! Vanuit mijn dienstperiode bij het korps mariniers van 2002 – 2006, is mijn interesse voor sport ontstaan wat mij heeft doen besluiten mij verder te gaan scholen in dit vakgebied. Sinds 2008 ben ik naast mijn studie aan de Hanzehogeschool in Groningen werkzaam als personal trainer. Vijf jaar geleden ben ik na een uitgebreid behoefte-onderzoek gestart met mijn sportschool. Eerst heel klein met tweedehandsapparatuur van Marktplaats. Naarmate het ledenaantal groeide konden we doorbouwen met apparatuur en aanbod. Dit heeft inmiddels geresulteerd in een bedrijf waar ik volledig mijn boterham mee kan verdienen en een aantal instructeurs in dienst heb die mij werk uit handen nemen.Verder ben ik een fervent beoefenaar van de survivalsport en kom dit seizoen uit op de KSR afstand binnen de nationale competitie.

 

Wat zijn je hoofdactiviteiten?
Naast een reguliere sportschool waar onze leden zelfstandig kunnen komen sporten, bieden wij kleinschalige groepslessen waarbij het gemoedelijke karakter gecombineerd met aandacht voor onze leden de boventoon voert. De training waar ik persoonlijk het meest trots op ben die we aanbieden is de survivaltraining voor zowel volwassenen als jeugd. Op een buitenterrein hebben we een uitgebreide survivalbaan gebouwd wat door onze leden als de apenkooi voor volwassenen wordt bestempeld. Verder begeleidt ik mensen in een 1 op 1 setting waarbij naast training vooral ook de focus ligt op ondersteuning in de persoonlijke ontwikkelpunten.

 

Waarom heb je LIJFSTIJL Coaches gekozen?
Wij zijn een klein bedrijf in een dunbevolkte omgeving en het netwerk van LIJFSTIJL Coaches biedt ons de mogelijkheid te sparren met collega’s. Verder biedt de ondersteuning door middel van de dropbox documenten inspiratie en kan het helpen richting geven aan mijn bedrijfsvoering en alles wat daarbij komt kijken.

 

Wat zijn je toekomstplannen?
Het doel is om door te groeien zonder dat dit ten koste gaat van het kleinschalige, gemoedelijke karakter en de persoonlijk aandacht. Ik hoop dit geleidelijk meer op de achtergrond te kunnen doen met voldoende vakbekwaam personeel in dienst die mijn visie onderschrijven.

 

Heb je tips voor de overige LIJFSTIJL Coaches
Blijf vooral dicht bij jezelf. Het enthousiasme wat je hiermee uitstraalt werkt aanstekelijk en mensen voelen zich dan meer bij je op hun gemak. Investeer ook vooral in gemoedelijkheid en oprechte persoonlijke aandacht. Verder is het LIJFSTIJL netwerk een uitstekende partner om alles rondom je bedrijf richting te geven.

 

Ben je nog geen LIJFSTIJL Coach en wil je ook gebruik maken van het grote aanbod dat wij te bieden hebben?Klik dan HIER voor het aanvragen van een geheel vrijblijvende demonstratie.

Ben je al coach? Bij het aanbrengen van een nieuw lid heb je recht op een maand gratis licentiefee!